HTML

Utánam olvasó!

"Mit sem ér a tudás bölcsesség nélkül, és a bölcsesség lelkiség nélkül, az igazi lelkiséggel pedig mindig együtt jár a mások szolgálata."

Friss topikok

  • daneda: Én felmásztam a Nap piramisra, a leghosszabb oldalon, esőáztatta agyagos, sáros talajon. Különlege... (2009.08.24. 23:07) Utazás, történelmi utazások

Linkblog

2008.09.17. 13:09 zezi

Az élet dolgai

1.

Macsek, Kathie. Született Luxemburgban, meghal talán Magyarországon. Bűne, hogy volt egy betegsége: toxoplazmosis. Ő sem tudott róla,  a gazdája sem. Kiderült a terhességénél, már a gazdája terhességénél. A terhességet meg kellett szakítani, őt ide száműzték. Azóta a gazdája ikerlányokat szült, makkegészségeseket, gyönyörűeket, intelligenseket, okosakat.

Nagy a család, a nagy családban fiatalasszony, az anyósnak macskája. Ő egészséges, már a macs, mint eddig kiderült, de  a nagynéni esete elültette a félelmet. Az anyósnál másfél éve nem voltak, sem a már egyéves baba... félnek  a macskától. Az anyós egyedül él, társa a macska. Kinek van igaza? Van igaza van valakinek? Vagy csak nézőpontok vannak?

2.

Kutyus. Gazdája egyedülálló, idősebb hölgy. Közeleg a tél, de leginkább az esős ősz. Felöltöztette a kutyust! Meleg ruha, esőkabát..... Szeretik egymást, egymás társai.

3.

Másik kutya. Tenyésztik, mesterségesen termékenyítik meg. A kant lefejik, a nősténybe csövön át vezetik be .... majdnem megharapta a gazdáját. Miközben ment a művelet, a másik kutyus szolidarításból versenyt ugatott. Zenei aláfestés....

4.

 Most már embereknél járok: társkeresős úr, 71 éves, szerinte átlagnál magasabb nyugdíjjal, állítja: világpolgár. Aztán lassan felfeslik az igazság: a felesége 65 évesen kiadta az útját. Mit véthetett szegény ellene? Lakása, autója nincsen. Ah, magas nyugdíj! Aztán, hogy lássa a másik fél, beül a kamera elé csetelni - meztelenül. Csakhogy: nincs szánalmasabb látvány egy sovány, elesett férfitestnél! Mit akart ő? A másik fél, egy hölgy(aki mesélte nekem), fejvesztve menekült, nemcsak a monitor, de az ismerkedés elől is. Ennyit  agazdag világpolgárokról... Sokszor többet ér(ne) egy szerény, kisnyugdíjas, de becsületes FÉRFI!

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: állatok emberek társkeresők


A bejegyzés trackback címe:

https://utanamolvaso.blog.hu/api/trackback/id/tr91667791

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása